Безплатни ски уроци на Витоша

Безплатни уроци за деца и възрастни ще се проведат на 19-ти януари  (неделя) 2014г., от 11:00ч до 12:00ч, по случай Световния ден на снега. Организатори са ski.bg с подкрепата на “Витоша ски”. Уроците ще се проведат на писта “Витошко лале”, на склона над пътеката х.Алеко-Меча поляна. Желаещите могат да се ориентират по синия рекламен транспарант на World Snow Day и знамената на Витоша ски и “Аз обичам Витоша”.

Специално за Световния ден на снега от “Витоша ски” правят специални намаления на лифт картите. Като децата ще се возят само за 1 лв.

Безплатните уроци ще бъдат водени от професионални ски инструктори от ски училище “Витоша ски”. Желаещите да участват трябва да разполагат с изправна лична ски екипировка – ски, ски обувки, щеки, подходящо облекло и задължително ръкавици. Децата и възрастните, които нямат ски оборудване, могат да наемат ски, щеки и ски обувки от ски гардеробите в района на хижа Алеко. Всяко дете, което иска да вземе участие, трябва да носи каска. А малчуганите под 6 годишна възраст, да са придружени от родител.
Кандидат-скиорите желаещи могат да потвърдят участието си в специално създаденото събитие във Фейсбук.

Освен безплатното ски училище по повод празника ще има и демонстрационни спускания на младите състезатели от отбора на “Витоша ски клуб”.

Елате на Витоша в неделя и нека заедно да отпразнуваме третото издание на Световния ден на снега!