На кино на Витоша въпреки дъжда

Вали, вали не иска да спира… но на нас това не ни пречи…. защото и тази събота и неделя ще ходим на кино… къде… ами пак на Витоша! Мястото вече всички го знаят – Киното се намира в детския екостационар “Бели брези” в близост до витошкия дендрариум, (който стана известен, покрай нашия блог) Музея на водното конче и Музея на мечката. ( в дясно от пътя от кв. Бояна до м. Златни мостове, на около 2 километра след разклона за Копитото)
Затова, ако се чудите какво да правите, ако децата плачат, ако не ви се седи вкъщи през уикенда, ако ви е писнало лошото време, а искате да сте в планината. Ето го изходът – хайде на кино сред природата! Програмата за тази събота и неделя предлага анимационно кино!

19 -ти юли (събота)

13:00 ч. – детски анимационни филми:
„Грубо“;„Котката“;„Маша и Мечока – големият урок по пиано“;„Маша и Мечока – ден за пране“;„Маша и Мечока – сами вкъщи“;„Изгубеният оркестър“;„Заешкото зеле“;„Бошаков бургер“.

14:00 ч. – наградени филми от МФАФ „Златен Кукер“ „Срешата“;„Хормони“;„Парад“; „Подаръкът“;„С4“;„Съдба на конче“;„Преграда“;„Говинда“.

20-ти юли (неделя)
13:00 ч.– детски анимационни филми
14:0 ч.–наградени филми от МФАФ „Златен Кукер“

Вход за деца – 1 лв
Вход за възрастни – 3 лв