Новият сайт, предоставящ актуална и полезна информация за почитателите на Витоша

Знаете ли, че „Витоша ски” има нов, по-модерен и удобен сайт. Порталът дава пълна и разнообразна информация, изключително полезна за любителите на зимните спортове. Мобилната версия на сайта, улеснява много притежателите на смартфони.

Почитателите на Витоша бързо могат да се ориентират за температури, снежна покривка, скоростта на вятъра, работещи писти и съоръжения.

Имайте предвид, че влизайки в сайта получавате актуална информация, която ежедневно се обновява. Във формата на „балон” се появяват информационни бележки, само когато има важни уточнения за деня.

Още в началната страница, под наименованието „Витоша в момента”, можете да проследявате условията на живо чрез уеб камерите. Уеб снимките пък показват изглед към Витошко лале и Алеко. Върху тях са изписани температурата, скоростта на вятъра, надморската височина, както и часа и датата. Тоест във всеки един момент Вие имате възможността да проверите атмосферните условия на Витоша, тъй като регулярно информацията се ъпдейтва.

В раздел „Писти и съоръжения” ще се информирате за работещите лифтове и влекове. Ценовата листа на картите, билетите за лифтове и условията за ползване на намаления.

Доста полезна е и картата на Ски зона Витоша, на нея ще откриете обозначенията на ски пистите, местата за отдих, центъра за медицинска помощ, касите, пункта за ски под наем и разбира се разположението на съоръженията.

В раздел „Услуги” е включена информация за Ски и сноуборд училището, ски гардероба и сервиза за ски, както и ценовите листи на предлаганите от тях услуги.

В „Предстоящо на Витоша” – „Витоша ски” дава подробности за всички планирани събития в програмата на Витоша.

И накрая, но не и на последно място в „Полезно”, Вие можете да се възползвате от две иновации:

  • Първата: онлайн зареждане на Вашата карта, без излишно чакане на опашки;
  • Втората: приложението, чрез което можете да проследите активността си в дните, в които карата ски – за целта просто въвеждате номера на картата си;

Ние вече активно се възползваме от новия сайт на Витоша ски, тествайте го и Вие: http://www.vitoshaski.com/
Убедете се сами в улеснението, което предлага за нас – феновете на Витоша…

 

„Вземи си почивка…направи нещо различно”