Отново July Morning на Витоша

За втора поредна година през нощта на 30-ти юни срещу 1-ви юли всички любители на рок музиката, природата и красивите изгреви ще могат да посрещнат July Morning на Витоша. Събитието ще се проведе пред хижа Алеко. Все още не е ясно кои групи ще свирят тази година на купона. Цяла нощ ще има DJ, който да поддържа настроението, а сутринта ще прозвучи и така популярното парче на Юрая Хийп “July morning” . Хижа „Алеко” ще бъде отворена и посетителите ще могат да си наемат стая за почивка.
Ако времето позволява, любителите на екстремните приключения ще могат да изкачат Черни връх с планински водач по определен маршрути.
Най-вероятно и тази година от общината ще пуснат извънредна автобусна линия до Алеко и обратно, а кабинковият лифт ще работи.

През нощта срещу 1-ви юли миналата година  на Алеко се  качиха ентусиасти от три поколения, за да видят изгрева на слънцето на гребена на планината и да прегърнат светлината в първото утро на настъпващия месец. Цяла нощ Д2, Тома и Денис Ризов забиваха и поддържаха доброто настроение.