Тома, ПИФ и D2 за July morning на Витоша

D2 & LaTiDa, Тома от „Мюзик Айдъл” и група ПИФ ще забиват през нощта на 30-ти юни срещу 1-ви юли на втория July morning на Витоша. Както вече писах, уникалното събитие се организира за всички, които искат да усетят купонджийския дух в планината близо до изгрева.

Програмата ще започне с D2 & LaTiDa от 23 ч. След това на сцената ще излязат Тома от „Мюзик Айдъл” и ПИФ.  За доброто настроение до сутринта ще се грижи и DJ Elien. Кулминацията на празника, разбира се, ще е изгревът на слънцето, когато ще прозвучи и култовото парче “July morning” на Uriah Heep. Песента ще е в изпълнение на D2 & LaTiDa, които вече подготвят специален аранжимент на парчето.

Всички гости ще могат да се качат на Витоша с лифта от Симеоново до Алеко. Той ще работи извънредно на 30.06.2014 г. от 18.30 ч. до 21.30 ч. и на 01.07.2014 г. от 06.30 ч. до 9 ч. Специално за събитието цената на билетите ще е намалена – 4 лв. в едната посока. През цялата нощ ще вървят и безплатни автобуси, които ще тръгнат от Хладилника. Купонджиите, които ще дойдат с автомобили, ще могат да паркират безплатно на паркитга на първа лифтова станция в Симеоново.

Организатори и тази година са Сдружението на Витошките ски и сноуборд училища и Витоша ски АД, със съдействието на Столична община. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г.

Място – Сцената до х. Алеко на Витоша;

Време – 23 ч. на 30-ти юни;

Вход – Свободен;

Добро настроение – Задължително!